Huisregels

* Je zal een polsbandje ontvangen voor je het festivalterrein opgaat. We hanteren de regel IN = IN, OUT = OUT.

* Wij hanteren een nultolerantie inzake drugsgebruik en agressie. Bezoekers betrapt met drugs worden onmiddellijk van het festivalterrein verwijderd, alsook personen die zich agressief gedragen, en andere bezoekers hinderen in hun festivalbezoek.

* Het is niet toegestaan te roken in afgesloten zones. (tenten) Roken is enkel toegestaan buiten. (openlucht)

* Minimum leeftijd is 16 jaar, geboortejaar 2002. Breng zeker je ID kaart mee.

* Minimum leeftijd voor alcoholische dranken is 16 jaar.

* Er wordt geen teruggave voorzien op de drankbonnen.

* Bezoekers betreden de festivalterreinen op eigen risico. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor enige schade, zowel fysisch als psychisch.

* Met opzet beschadigingen toebrengen, stelen, etc... van Loland's of anderen hun eigendommen/bezittingen is niet toegestaan.

* De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, draag zorg voor je bezittingen.

* Het is ten strengste verboden het festivalterrein te betreden met de volgende items: eigen drank en/of eten, drugs, vuurwerk, wapens, steekwapens (messen, etc.), glas, ... en andere gevaarlijke objecten. Security kan een bodyscan vragen, weigering kan resulteren dat de toegang tot het festivalterrein geweigerd wordt.

* Loland het recht om de toegang tot het festival te sluiten en bezoekers te weigeren indien de capaciteit van de terreinen overschreden werd. Zelfs met een geldig ticket kan de toegang je ontzegd worden.

* Bezoekers van het festival gaan automatisch akkoord dat je kan gefilmd en/of gefotografeerd worden tijdens het festival. Deze afbeeldingen worden bewaard en kunnen gebruikt worden om ons event te promoten.

* Bezoekers van het festival moeten netjes gekleed zijn. Een voetbaltruitje en/of discriminerende kledij zijn niet toegestaan.

Als één van deze regels overtreden wordt, kan de toegang tot het terrein onherroepelijk ontzegd worden, en zal de Politie verwittigd worden.

Verdere info via info@loland.be


Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie